Χρήσιμες Συμβουλές για το facebookΚαθώς το facebook έχει γίνει εθισμός για κάποιους, και το χρησιμοποιούν κάθε μέρα όλη μέρα, έχει γίνει ένα σημαντικό μέσο στις ημέρες μας για πολλούς απο εμάς, είτε για λόγους διαφήμισης, για άλλους διασκέδαση, εκμετάλλευση, γνωριμίες, επικοινωνία κτλ.

Παρ' όλα αυτά θα συζητήσουμε πολύ σύντομα μόνο μια απο όλες αυτές τις περιπτώσεις. Την επικοινωνία. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το παιδί σας χρησιμοποιεί αυτή τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ως μέσο επικοινωνίας. Τι θα πρέπει να προσέξει σε αυτό; Τι θα πρέπει να ξέρει γι αυτό;

Τι θα πρέπει να ξέρει για το facebook!
Μαντέυει τα ενδιαφέροντά σας
Το facebook μαντεύει τα ενδιαφέροντά σας σύμφωνα με των φίλων σας χωρίς να δώσετε καμιά πληροφορία για τα δικά σας ενδιαφέροντα.

Ο αριθμός τηλεφώνου σας
Ο αριθμός τηλεφώνου σας και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στους προγραμματιστές του facebook. Αυτές οι πληροφορίες μέσω κάποιας κακόβουλης εφαρμογής στο facebook μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τοποθεσίες
Τώρα πια μπορείτε να ορίζετε για κάθε σχόλιο, φωτογραφίες κτλ μια τοποθεσία. Έτσι μοιράζεσαι με όλο το κόσμο το που ακριβώς μένεις και σε ποιά μέρη συχνάζεις.

Διαρροή Πληροφοριών
Κάποιες εφαρμογές ή παιχνίδια στο facebook στέλνουν πληροφορίες δικές σας σε τρίτους, γιαυτό αν ποτέ αναρωτηθήκατε πως βγαίνουν οι διαφημίσεις τώρα ξέρετε. Στέλνονται τέτοιες πληροφορίες σε διαφημιστές, και οι διαφημιστές παρουσιάζουν σε κάθε χρήστη τις κατάλληλες διαφημίσεις.

Διαβάστε Περισσότερα...


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.